Föreningar och organisationer

Bli medlem i Patientföreningen för PAH

2013-10-28 12:19 #0 av: Leffe

Ditt medlemskap är viktigt. Om du är medlem då vet föreningen att du finns och kan nå ut till dig med information. Ju fler medlemmar i föreningen, desto tyngre väger föreningens ord i olika sammanhang.

Patientföreningen för PAH

Medlemskap i föreningen innebär också att du blir medlem i Riksförbundet Hjärt-Lung och får deras medlemstidning Status hemskickad. Medlemsavgiften är 200 kr per person och om det är fler personer inom samma hushåll så tillkommer 100 kr per person.

Medlemshantering sker sedan augusti 2013 genom Riksförbundet Hjärt-Lung. Om du är intresserad av att bli medlem eller veta mer om medlemskap så skriv till info@pah-sverige.seeller ring Patrik på 073-944 20 49.

Om du vill bli medlem så läggs dina kontaktuppgifter in i medlemsregistret och ungefär en månad senare kommer du att få en inbetalningsavi och ett brev från Hjärt-Lung gällande medlemskap i patientföreningen för PAH. När föreningen fått bekräftelse att medlemsavgiften är betald skickas en välkomsthälsning.

Anmäl
2013-12-03 00:29 #1 av: Bettan

Bra att det finns en patientförening. Den kan betyda mycket.

Ha en bra dag

Sport iFokus

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.